top of page

EL JURAT 2023

El jurat de la primera edició del FICd'À està format per sis professionals de la indústria cinematogràfica. 

EL JURAT DE LA SECCIÓ OFICIAL

vicky luengo.jpeg

VICKY LUENGO 

Actriu coneguda per la sèrie "Antidisturbios" per la que va guanyar el Premio Hondas i per la pel·lícula "Suro" que li va servir per guanyar un premi Gaudí a la millor actriu protagonista i la nominació al premi Goya. 

àurea márquez.jpeg

​ÀUREA MÁRQUEZ

Actriu coneguda per haver participat en nombroses sèries de televisió com "Com si fos ahir", "Laberint d'ombres" o "El cor de la ciutat" i per desenes de papers en obres de teatre com "Pedra de tartera" o "Vilafranca".

​MÍRIAM ISCLA

Actriu coneguda per haver format part de la companyia T de Teatre. L'hem pogut veure a la mítica sitcom "Jet lag", així com a nombrosos muntatges teatrals i tv movies com "Olor de colònia".

xavier-atance.jpeg
marta angelat.jpeg
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest

MARTA ANGELAT

Com actriu l'hem pogut veure a sèries de televisió com "Com si fos ahir" o "Estació d'enllaç", així com a desenes de muntatges teatrals. També ha dirigit obres de teatre com "Històries d'un matrimoni" o "Plastilina" i, com actriu de doblatge, és la veu habitual d'actrius tan consagrades com Angelica Houston, Geena Davis, Emma Thompson o Cher. 

XAVIER ATANCE

Productor i exhibidor de cinema. Propietàri de la productora Benecé Produccions amb les que ha produït, entre moltes altres coses, pel·lícules com "El cadáver de Anna Fritz" o "Fènix 11*23".

Míriam Iscla.jpeg

EL JURAT DE LA SECCIÓ PARAL·LELA JOVES 72 HORES

albert roig.jpeg

ALBERT ROIG

A més de ser actor, és conegut per ser un dels creadors de contingut en català amb més seguidors a les xarxes socials.

martí atance.jpeg

MARTÍ ATANCE

Actor conegut per haver participat a la sèrie "Merlí Sapere Aude" i a pel·lícules com "Beach House" o "Els encantats".

©CapdevilaGemma_byGenaro_.png

GEMMA CAPDEVILA

Directora i guionista és una directora de cinema i guionista catalana, encara que es considera lliure d’etiquetes en definir-se com una ànima creativa que pretén explicar històries a través de la imatge.

bottom of page